Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Investicija od 43.052,50 €

Ugovor za izgradnju dječjeg igrališta

ugovor za dječje igralište
Foto: Slatina

Ovih je dana potpisan Ugovor o izvođenju radova na "Izgradnji dječjeg igrališta kod Dječjeg vrtića Zeko u Slatini". Riječ je o projektu kojim će se izgraditi novo dječje igralište, a ukupna vrijednost investicije iznosi 43.052,50 eura bez PDV-a.

Projekt sufinancira Središnji državni ured za demografiju i mlade u iznosu od 21.247,45 eura. Projekt je pripremila Gradska razvojna agencija Slatine u suradnji s Gradom.

Okupljanje u prigodi proslave 90. obljetnice DVD-a Kozice održano je ispred prostorija DVD-a gdje je uz taktove Gradske glazbe Slatina uzvanike svečano dočekala muška A desetina u svečanim vatrogasnim odorama Slatina DVD Kozice svečano obilježio 90. obljetnicu postojanja i rada Vatrogasci su dobili novu opremu JVP Slatina 18 novih modernih kaciga nabavljeno za vatrogasce Svečano je potpisan Sporazum o suradnji oko organizacije Međunarodnog glazbenog Festivala "Dani Milka Kelemena" Festival "Dani Milka Kelemena" od 3. do 15. listopada Iduće godine je velika 100. obljetnica rođenja maestra