Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Radovi u cijelom gradu

Ulica Matice hrvatske dobiva novi asfalt

Asfaltiranje ceste
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Dosad se očistio kolnik, skinuli su šahtove i slivnike te postavili nove, a krajem tjedna započinju radovi na lijevoj strani kolnika

Vrijeme kada je većina ljudi na godišnjim odmorima najbolje je za rekonstrukcije i radove u gradu. Tako je, osim radova na novom rotoru, u Porinovoj ulici i gradilištu na novom bazenu, u tijeku i rekonstrukcija Ulice Matice hrvatske kao i u Ulici kralja Stjepana Tomaševića. Radovi su započeli frezanjem desnoga kolničkoga traka, a do kraja prošloga tjedna radilo se na čišćenju kolnika, skidanju šahtova i slivnika te postavljanju istih na novu niveletu.

Velika Gorica Među šest hrvatskih gradova V. Gorica natječe se za nagradu za energetsku učinkovitost

– Ovaj tjedan radi se završni sloj asfalta. Desna bi strana trebala biti gotova do kraja ovoga tjedna, a nakon toga isti radovi uslijedit će na lijevoj strani kolnika. Druga strana kolnika radit će se nešto dulje jer je na njoj puno više šahtova. Molimo građane da budu oprezni u prometu, a po dovršetku radova vjerujem da ćemo svi biti zadovoljni obnovljenom prometnicom – rekao je Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca.

Naime, Ulica Matice hrvatske asfaltirat će se do križanja s Kurilovečkom do Trga kralja Petra Krešimira IV. Da se radi punom parom u cijelom gradu, pokazuje i činjenica da je u potpunosti asfaltirana Pleška ulica na kojoj je potrebno još samo iscrtati horizontalnu signalizaciju. 

Potpisivanje ugovora za Kučki most Radovi na jesen Iz Županije povučeno dodatnih milijun i sto tisuća kuna za Kučki most