Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
U garešničkoj gradskoj upravi provodi se evidencija

Umirovljenici će u prosincu dobiti 200 kuna božićnice

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
Te će božićnice primiti umirovljenici čija mjesečna primanja ne prelaze iznos od dvije tisuće kuna

Grad Garešnica i ove će godine isplatiti božićnice umirovljenicima slabijeg imovnog stanja pa će po 200 kuna u prosincu dobiti umirovljenici s primanjima do dvije tisuće kuna koji imaju prebivalište na području Garešnice. Stoga iz grada pozivaju sve one s mirovinskim primanjima do tog iznosa koji do sada nisu ostvarivali pravo na božićnicu da se u prostorije gradske uprave jave do 21. studenog, radi upisa u evidenciju.

Uz potpisanu privolu za obradu osobnih podataka sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu koju će dati na uvid, kao i dokument iz kojeg je vidljiv OIB. Potreban je i odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim i invalidskim 
primanjima ili potvrdu o visini mirovine izdanu u HZMO-u ili potvrdu o dohotku koju izdaje porezna uprava. Radi ažuriranja evidencije umirovljenika, potreban je i IBAN tekućeg računa.

– Umirovljenicima koji ne dostave tražene podatke, a nisu u prijašnjim godinama evidentirani u našoj evidenciji umirovljenika, neće biti izvršena isplata božićnice za 2022. godinu – poručuju iz grada, pozivajući sve one koji nisu iz opravdanih zdravstvenih razloga u mogućnosti doći  da se obrate Upravnom odjelu za financije Grada Garešnica na broj telefona 675-936 ili 675-933.