Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Počinje isplata

Umirovljenicima ove godine 50 eura božićnice

Podjela božićnica počinje u ponedjeljak prema abecednom redu
Foto: Koprivnica

Grad je ove godine povećao iznos božićnice za umirovljenike i osobe s invaliditetom. Kako je otkrio gradonačelnik Mišel Jakšić, božićnica, ali i uskrsnica, iznosit će 50 eura. To je 88 posto više nego lani kad je iznosila 200 kuna.

Božićnice i uskrsnice dosad su dobivali umirovljenici pod uvjetom da im ukupna mirovina za listopad s dodacima nije prelazila 2300 kuna. Sad je taj cenzus podignut na 400 eura, odnosno oko 3000 kuna.

Dosad je božićnice i uskrsnice dobivalo oko 1800 umirovljenika i 400 korisnika osobne invalidnine. Podjela božićnica počinje u ponedjeljak prema abecednom redu, a točan raspored može se pogledati na web-stranicama Koprivnice. 

Gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Tomislav Golubić. Čelni čovjek Koprivnice naglašava kako su financije Grada stabilne te da iduće godine neće doći do povećanja poreza na dohodak Najveća stopa zaposlenosti u gradu Jakšić: Povećanje plaća u Podravki donijet će nam milijun eura više Svoje zanate na Srednjovjekovnom sajmu predstavit će kovači, lončari, košaraši, stolari, brusači, rakijaši, pekari, mesari, slikari i drugi Stotinjak izlagača u Koprivnici Na Srednjovjekovnom adventu i sudionici iz Venezuele štakor Mamci zaklonjeni Počela sustavna deratizacija u gradu