Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak 24 pregleda
POTPISAN UGOVOR

Uskoro kreće rekonstrukcija atletske staze: Vrijednost radova 3,3 milijuna kuna

Foto: Grad Sisak
Realizacijom projekta rekonstrukcije atletske staze na Gradskom stadionu u Sisku, doprinijet će se unapređenju atletike koji u Sisku ima dugu tradiciju, čak od 1912. godine, priopćili su iz Grada Siska

U prostorijama Gradske vijećnice u Sisku potpisan je Ugovor o izvođenju radova rekonstrukcije atletske staze na Gradskom stadionu u Sisku. Ugovor su potpisali gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i direktor firme Arhos d.o.o. iz Rijeke Tomislav Gruban.

potpora U Sisak stiglo 20 novih autobusa: EU plaća ukupno 187 autobusa za devet gradova

Nadzor nad radovima koji će početi u listopadu provodit će firma HIDRO-A d.o.o. iz Zagreba. Vrijednost projekta je 3,300.000 kuna, od čega je sufinanciranje Središnjeg državnog ureda za šport 630.000,00 kuna. Realizacijom projekta rekonstrukcije atletske staze na Gradskom stadionu u Sisku, doprinijet će se unapređenju atletike koji u Sisku ima dugu tradiciju, čak od 1912. godine, priopćili su iz Grada Siska.

Projekt je napravljen prema standardima Europske atletske komisije i Hrvatskog atletskog saveza, a nakon njegove realizacije, nova staza će se koristiti za treninge i natjecanja na razini gradskih, županijskih, državnih, ali i zahtjevnih uvjeta međunarodnih natjecanja do razine europskih prvenstava za seniore i seniorke.

POHVALNO Sisačka udruga vodeća po pružanju besplatne pravne pomoći u RH

Na rekonstruiranom objektu svoje programe realizirat će Atletski klub Sisak, učenici osnovnih i srednjih škola kroz programske aktivnosti Školskog sportskog saveza Grada Siska i Hrvatskog školskog sportskog saveza, djeca dječjih vrtića grada Siska i okolnih mjesta, djeca s teškoćama u razvoju te rekreacijske skupne koje realiziraju programske aktivnosti iz područja atletskog sporta.