Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Počele prijave

Velikogoričkim umirovljenicima božićnica od 200 i 400 kuna

Foto: Grad Velika Gorica
Obrazac se predaje u gradskoj upravi, Trg kralja Tomislava 34 na šalteru u prizemlju, radnim danima od 8.30 do 14.30 sati

Velikogorički umirovljenici s mirovinom do 1000 kuna dobit će 400 kuna božićnice, a umirovljenici s mirovinom od 1001 do 2000 kuna dobivaju 200 kuna božićnice.

No prije isplate, koja će biti u poslovnicama Fine od 15. studenog do 24. prosinca umirovljenici moraju do 31. listopada predati ispunjeni obrazac za prijavu u Evidenciju umirovljenika Grada Velike Gorice u svrhu isplate božićnice. Obrazac se predaje u gradskoj upravi, Trg kralja Tomislava 34 na šalteru u prizemlju, radnim danima od 8.30 do 14.30 sati.

Okupljeno prvo Dječje gradsko vijeće Okupljeno prvo Dječje gradsko vijeće Djeca zasula gradonačelnika pitanjima o biciklističkim stazama, igraonicama...

Uz popunjen obrazac, koji se može preuzeti na web stranici Grada ili na porti gradske uprave te u udrugama umirovljenika, treba priložiti i presliku osobne iskaznice (obostrano), odrezak mirovine za prethodni mjesec te presliku dokumenta s OIB-om umirovljenika.

Kako bi preuzeli božićnicu, umirovljenici moraju doći osobno, ponijeti osobnu te potvrdu o dodijeljenom OIB-u. U slučaju spriječenosti, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i OIB umirovljenika.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj 6269-918 ili 6269-938.

umirovljenici iz gradskog proračuna Umirovljenici s manjim mirovinama dobit će božićnice