Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Jastrebarsko

Više od 170 umirovljenika završilo besplatan tečaj informatike

Informatičari u Jastrebarskom
Foto: Grad Jastrebarsko
U Centru za kulturu Jastrebarsko završio je još jedan informatički tečaj za umirovljenike, a kojeg je završilo novih dvanaestoro polaznika

Grad Jastrebarsko i ove godine nastavlja provoditi uspješne projekte namijenjene svojim najstarijim sugrađanima. Naime, u Centru za kulturu Jastrebarsko završio je još jedan informatički tečaj za umirovljenike, 15. po redu, a kojeg je završilo novih dvanaestoro polaznika. Diplome o uspješnom završenom tečaju jaskanskim je umirovljenicima, u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, dodijelio njegov zamjenik Stipe Bučar, izvijestili su iz Jastrebarskog.

Tečaj informatike za osobe treće životne dobi provodi se od 2010. godine te je do sada više od 170 jaskanskih umirovljenika informatičko opismenjeno. U ime polaznika jubilarne 15. grupe, gospođa Mirjana Kunović ovom se prilikom zahvalila gradskom vodstvu na besplatnom tečaju informatike koji će im sigurno proširiti horizonte i donijeti nova korisna iskustva. 

Uz ovaj tečaj, u suradnji sa Sportskom zajednicom grada Jastrebarskog, za umirovljenike se organizira i tečaj besplatnog vježbanja, a također, svake se godine iz gradskog proračuna isplati i oko 1.600 božićnica za naše najstarije sugrađane. 

Zagrebačka županija Predstavljen projekt Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Jastrebarsko