Izbornik
Naslovnica Gradovi Vodice
brdski biciklizam

Vodice domaćin MTB maratona Dalmatiner 2019

Foto: Grad Vodice
Zbog tog velikog sportskog događanja na području Vodica, Zatona, Tišnjanske Dubrave i Pirovca, u subotu, 15. lipnja, u razdoblju od 11 do 19 sati, za vozila će biti zatvoren parking i cesta na dijelu Obale V. Nazora

U subotu, 15. lipnja Vodice su domaćin MTB maratona Dalmatiner 2019. U krugovima brdskih biciklista Vodice su već dugo poznate. Cijeli je kraj premrežen stazama, puteljcima i makadamima koji vode u maslinike, vinograde i polja. Tri su maratonske staze – Epic, Classic i Easy; start i cilj utrke je ispred Turističke zajednice grada Vodica, Obala Vladimira Nazora 2.

Trkače je dočekao gradonačelnik Čazme Dinko Pirak OD KAPTOLA DO KAPTOLA Dramatičan završetak najstarijeg maratona

Zbog tog velikog sportskog događanja na području Vodica, Zatona, Tišnjanske Dubrave i Pirovca, u subotu, 15. lipnja, u razdoblju od 11 do 19 sati, za vozila će biti zatvoren parking i cesta na dijelu Obale V. Nazora te dio od križanja s Ulicom fra Pija Fržopa do križanja s Prvomajskom ulicom, od 08 do 19 sati. 

Šetnica za pješake će biti privremeno zatvorena u razdoblju od 10:30 do 11:15 zbog starta utrke. Također, na pojedinim državnim i županijskim cestama te na prometnicama kroz Vodice (i druga navedena mjesta), prometna policija i redarske službe organizirat će privremenu regulaciju prometa.

Atletski klub i Grad najavili važnu utrku Koprivnica organizira prvi polumaraton, očekuje se više od 500 trkača