Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Grad pomaže

Za bebu od 400 do 660 eura

Foto: Pixabay
Pravo na jednokratnu pomoć za opremu novorođenog djeteta ostvaruje jedan od roditelja, odnosno skrbnika koji je državljanin Republike Hrvatske te ima prebivalište na području Grada Slatine najmanje godinu dana

Od 1. siječnja na snazi je odluka o jednokratnoj pomoći za opremu novorođenčadi na području Grada Slatine kojom se nastoji potaknuti nastavak trenda povećanja nataliteta.

Tako će Grad Slatina za svako novorođeno dijete u 2023. godini isplatiti jednokratnu pomoć, i to 400 eura za prvo dijete, 530 eura za drugo te 660 eura za treće i svako sljedeće dijete.

Pravo na jednokratnu pomoć za opremu novorođenog djeteta ostvaruje jedan od roditelja, odnosno skrbnika koji je državljanin Republike Hrvatske te ima prebivalište na području Grada Slatine najmanje godinu dana.

Gradska razvojna agencija Slatine održala je edukativnu prezentaciju o izvorima mogućih financiranja poduzetnika ”Vrijeme pred nama puno je poduzetničkih prilika” Natječaj Financiranje projekata udruga Za niz sadržaja Konstituiran Savjet mladih grada Slatine