Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Projekti i investicije u Koprivnici

Za sufinanciranje udžbenika stiglo 519 prijava

Koprivnica
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Svi redovni studenti koji nemaju nikakvih dugovanja prema Gradu mogu se prijaviti na novi natječaj za stipendije

– Grad Koprivnica je 1. listopada objavio novi natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2018./2019. Svi redovni studenti koji imaju prebivalište na području grada i nemaju nikakvih dugovanja prema Gradu, mogu podnijeti zahtjev – rekla je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić na konferenciji za novinare, na kojoj su gradske službe izvijestile o aktualnostima.

Tjedan mobilnosti u Koprivnici Tjedan mobilnosti Učenici naučili razliku između električnog i običnog vozila

Na poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na financiranje ili sufinanciranje nabave udžbenika stiglo je 519 zahtjeva i obrada je u tijeku.

Nabavljeno je dostavno vozilo za OŠ “Braća Radić” vrijedno 90.000 kuna s PDV-om, čime će se omogućiti dostava toplih obroka djeci u područnim školama Starigrad i Bakovčica. Pročelnik Upravnog odjela za gradnju, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić istaknuo je da su u tijeku radovi na spojnoj cesti Starigrad - Reka, u Bilogorskoj ulici u Bakovčicama, Ulici Darka Ozmeca i Školskoj ulici u Herešinu. Do kraja godine u planu je početak radova u Voćarskom putu. Pokrenuta je i nabava svjetlosne signalizacije za dodatno obilježavanje pješačkih prijelaza na nekoliko lokacija u gradu.

Komunalac Spajanje, podjela i prodaja poslovnih udjela U Komunalac će moći ući i općine koje žele koprivnički standard