Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin
održivi razvoj

Za 'Zelene navike' odobreno više od 137.000,00 kuna bespovratnih sredstava

Labin
Foto: Grad Labin
Radi se o sufinanciranju prihvatljivih troškova vlastitog učešća podnositelja u visini od 60 %, a sve u skladu s indeksom razvijenosti jedinice lokalne samouprave

Gradu Labinu odobreno više od 137.000,00 kuna bespovratnih sredstva u sklopu Javnog poziva Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekta na regionalnoj i lokalnoj razini za 2018. godinu.

Radi se o sufinanciranju prihvatljivih troškova vlastitog učešća podnositelja u visini od 60 %, a sve u skladu s indeksom razvijenosti jedinice lokalne samouprave.

Sadnja samoniklog bilja oko novouređenog igrališta u Labinu aktivni u zajednici Zbog odaziva velikog broja građana zasađeni su hibiskusi, lavanda, menta,...

Naime, kao što je poznato za projekt Zelene navike za održivu Labinštinu iz Kohezijskog fonda odobreno je gotovo 500 tisuća kn, a za projekt ATRIUM PLUS u sklopu programa INTERREG V-A Italija – Hrvatska 2014.-2020. više od 750 tisuća kuna.

Ovim Javnim pozivom Gradu Labinu odobrena su dodatna sredstva za sufinanciranje vlastitog učešća i to za projekt Zelene navike za održivu Labinštinu u iznosu od 52.542,77 kn te za projekt ATRIUM PLUS  84.500,47 kn.

Projekt vrijedan 9,6 milijuna kn Uskoro će sva labinska naselja biti opskrbljena vodom