Izbornik
Naslovnica Gradovi Rijeka
humanitarna akcija za Odjel za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice

Započela prodaja kalendara 'Riječki dečki'

grad rijeka
1/3
Foto: Grad Rijeka
Za ovogodišnje, 23. izdanje kalendara odabrani su Riječki dečki koji su ukrasili svoje tijelo tetovažama

U adventskoj kućici postavljenoj na Korzu ispred zgrade Radio Rijeke započela je humanitarna akcija prodaje kalendara Riječki dečki.

Početku prodaje prisustvovali su zamjenici gradonačelnika Rijeke Marko Filipović i Nikola Ivaniš te predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat, koji su se kupovinom kalendara odazvali akciji prikupljanja sredstava za Odjel za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice na Kantridi.

Riječki vojni tunel za potpuni doživljaj 'Okićen' i riječki vojni tunel

Za ovogodišnje, 23. izdanje kalendara odabrani su Riječki dečki koji su ukrasili svoje tijelo tetovažama, a motivi kojima su iscrtali svoje tijelo su razni, baš kao i razlozi zbog kojih su se odlučili na tetoviranje – neke je na tetovaže potakla ljubav, putovanja ili pak fascinacija dalekim zemljama… Jednome od njih je tetoviranje posao i hobi.

Pozivu da stanu pred objektiv fotoaparata rado su se odazvali Marko Kovačić, Feriz Aliu, Dan Kulišić, Antonio Dukić, Dino Sušanj, Nikola Kaić, Roni Brmalj, Domagoj Dinter, Strahimir Lalić, Juraj Krušlin Kruška, Matko Karninčić, Massimiliano Paladin Massi, a fotografije su nastale na poznatim lokacijama Rijeke i okolice, na Delti, Molo Longu, u kavani Grad, u Atletskoj dvorani na Kantridi, u Harteri, u prostoru XXL fitnessa, ispred Kazališta, na Preluku, Žurkovu…

Još jednom odličnom kalendaru pridonijelo je znanje i vještina fotografa Filipa Gržinčića, Dalibore Bijelić, Hrvoja Skočića, Kristijana Radeka i Vladimira Mudrovčića Mudrog.

humanitarna akcija Započela prodaja Kuglica dobrih želja

Najnovije izdanje humanitarnog kalendara Riječki dečki, iza čije ukupne produkcije i prodaje od samog početka stoji agencija Libra, tiskat će se u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, a cijena je standardnih 45 kuna.

Početku prodaje prisustovali su predstavnici Grada Rijeke: zamjenici gradonačelnika Filipović i Ivaniš te predsjednik Gradskog vijeća Poropat.

Humanitarni kalendar se prodaje danas, 7. prosinca te u utorak, 18. prosinca od 9 do 20,30 sati na štandu na Korzu, na adresi humanitarne udruge "Riječki dečki", Veslarska 8, 3. kat (Libra), svakim radnim danom od 8,30 – 16,30 sati te putem Facebook stranice Riječki dečki.

Realizirana akcija Vukovaru ZaDar: Humanitarna pomoć stigla u Vukovar