Izbornik
Naslovnica Gradovi Senj 114 pregleda
Aktivno sudjelovanje svih ustanova

Započeo bogati adventski program u Senju

Advent
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Na Pavlinskom trgu svi će moći sudjelovati u kićenju bora i paljenju adventskih svijeća, dočekati Svetog Nikolu i Djeda Božićnjaka...

U Gradskoj knjižnici Senj održana je jučer navečer radionica na temu 'Božić dolazi'. Bio je to zapravo početak bogatog Adventa kojega će Senjani imati u danima koji dolaze.

Kao i svake godine u realizaciji sadržaja nadolazećih blagdana vrlo aktivno sudjeluju sve ustanove s područja grada Senja, a sve s ciljem kako bi i ove godine svi zajedno uljepšali Božić i božićne blagdane.

TZ Grada Senja pripremila bogat adventski program 

Za najljepši dio godine Turistička zajednica Grada Senja uz potporu brojnih institucija, udruga, klubova i društava pripremila je bogat adventski program.

Tako će na Pavlinskom trgu svi moći sudjelovati u kićenju bora i paljenju adventskih svijeća, dočekati Svetog Nikolu i Djeda Božićnjaka, uživati u blagdanskoj čaroliji uz Jozu Bozu, razgledati i kupiti radove malih osnovaca na njihovom Božićnom sajmu, provesti badnje jutro uz tradicionalne delicije Badnjaka te se družiti s članovima Lovačkog društva „Jarebica“ uz lovački gulaš i kuhano vino.

Foto-božićna radionica, lutkarska predstava, čitanje božićnih priča u Gradskoj knjižnici, priredbe dječjeg vrtića i osnovne škole, božićni koncert Gradske glazbe Senj te subotnji božićni sajmovi uz nastupe glazbenih sastava također su dio ovogodišnje adventske priče.

Više o programu i satnici događanja Adventa u Senju možete pročitati na stranicama Grada Senja.