Izbornik
Naslovnica Gradovi Rijeka
ukida se i jedna večernja linija

Zbog nedostatka vozača, prisiljeni mijenjati vozni red

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
U jutarnjem razdoblju zadržani su svi polasci linije 32

Uprava KD Autotrolej obavijestila je Grad Opatiju da su zbog nedostatka vozača na tržištu rada, odnosno zato što nemaju dovoljno profesionalnih vozača za održavanje postojećeg voznog reda, prisiljeni privremeno promijeniti vozni red spajanjem linija i smanjenjem broja polazaka pojedinih linija.

U jutarnjem frekventnom razdoblju zadržani su svi polasci linije 32. Između 8 i 12 sati KD Autotrolej predlaže ukidanje četiri polaska, iz Rijeke u 8,00 i 10,55, iz Lovrana u 8,30 i 11.55 te korigiranje vremena ostalih polazaka kako bi se smanjio interval polazaka autobusa.

Izložba Računski strojevi više od 20 različitih primjeraka strojeva za zbrajanje Međunarodna izložba 'Računski strojevi' privukla brojne posjetitelje

I u večernjem razdoblju ukinuo bi se jedan polazak iz Rijeke i jedan iz Lovrana te bi se korigirao vozni red. Linije 35A i 34A bi se ukinule i objedinile u liniju 34. Novi bi se vozni red primjenjivao od ponedjeljka 4. veljače 2019.

Stručne službe Grada Opatije i Uprava Autotroleja održat će hitan sastanak kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili interesi građana Grada Opatije. Nakon detaljnog utvrđivanja stanja javnost ćemo na vrijeme obavijestiti o mogućim izmjenama voznog reda autobusa Autotroleja.

Gradsko kazalište lutaka Rijeka Postaju prvo dječje kazalište posvećeno radu s djecom s poteškoćama