Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Garešnica

Željko Budjina novi je predsjednik Udruženja obrtnika Garešnica

Foto: GAREŠNICA
Prvu akciju garešnički obrtnici imaju već prvog petka u svibnju, kad će se, u sklopu Gastroflore, održati i gastroizložba

Željko Budjina, vlasnik obrta za strojnu obradu i trgovinu iz Ladislava, novi je predsjednik Udruženja obrtnika Garešnica. Odlučeno je to na sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Garešnica održanoj prošlog tjedna koja je bila izbornog karaktera.

Na samom početku sada bivša predsjednica Daniela Kelava podnijela je izvješće o radu u prošloj godini te zahvalila svima na podršci. Za potpredsjednika je izabran Ivan Marković, a osim izbora i imenovanja, jedna od tema bila je i gastroizložba, koju u sklopu Gastroflore ovdašnji obrtnici pripremaju prvog petka u svibnju, te ostale aktualnosti.

Sve je pozdravio i gradonačelnik Josip Bilandžija.

– Na kraju samo mogu zahvaliti predsjednici s kojom smo imali odličnu suradnju i dobru komunikaciju. Ono što udruženje obrtnika krasi jest angažman na svim manifestacijama koje Grad Garešnica organizira. Uvijek smo znali da možemo računati na vas, od srca zahvaljujem za sve što ste napravili, bili ste velika podrška. Nama sada s novoizabranim predsjednikom slijedi puno posla, moramo biti u dobroj suradnji i nastaviti raditi u budućnosti. Grad je osigurao i potpore za poduzetnike i obrtnike koje su tijekom krize uzrokovane pandemijom nešto smanjene,  ali bit će nam cilj vratiti nekadašnji iznos – poručio je gradonačelnik Bilandžija.