Izbornik
Naslovnica Općine Tisno
Općina Tisno

Mladi Dupin na prijmu kod načelnika

Frane Gabre kod načelnika Klarina
Foto: Općina Tisno
Posljednja je ovo juniorska godina Frane kao reprezentativca i od sljedeće kalendarske godine Frane prelazi u seniorsku konkurenciju

U prostorijama Općine Tisno načelnik Ivan Klarin primio najboljeg veslača Veslačkog kluba Dupin Tisno, Franu Gabru, i trenera VK Dupin Dražena Babića.

Obnova u Betini Betina U ulici Stjepana Radića sanirani nogostup, javna rasvjeta i hortikultura

Frane Gabre najbolji je veslač VK Dupin koji je po drugi puta zaredom juniorski prvak države u veslački najtežoj i najzahtjevnijoj disciplini samac (skif). Posljednja je ovo juniorska godina Frane kao reprezentativca i od sljedeće kalendarske godine Frane prelazi u seniorsku konkurenciju. Kao junior dva puta zaredom osvojio je veslačko prvenstvo Hrvatske te zabilježio značajne uspjehe na europskim i svjetskim veslačkim natjecanjima. Iako iz jednog malog kluba, Frane se može pohvaliti uspjesima koji su na razini puno većih klubova.

Povrat novca za zgradu u Betini Za obnovu društvenog doma u Betini Općini vraćeno 1,17 milijuna kuna

Trener kluba Dražen Babić  zahvalio se načelniku na dosadašnjoj potpori Klubu i dobroj komunikaciji između Općine Tisno i Veslačkog Kluba Dupin koja konstantno podupire rad mladih veslača te se nada dobroj suradnji i u budućnosti.

Načelnik Ivan Klarin najprije je čestitao Frani na dosadašnjim uspjesima, a potom pohvalio i rad Veslačkog kluba koji kao mali klub već dugi niz godina stvara vrhunske sportaše te naglasio kako je svakako na čast i zadovoljstvo podupirati rad Veslačkog kluba, pogotovo kada se vide ovakvi rezultati.

plaža štandovi Odluka načelnika Odzvonilo neuglednim štandovima po mjestu