Izbornik
Naslovnica Općine Tisno
Za obnovu društvenog doma u Betini

Općini vraćeno 1,17 milijuna kuna

Povrat novca za zgradu u Betini
Foto: Općina Tisno
Sredstva će kao nadoknada za već izvršene radove biti uplaćena u proračun Općine Tisno, a sve kroz program održivog korištenja prirodne baštine

Općini Tisno za rekonstrukciju zgrade društvenog doma u Betini koju je 2015. i 2016. godine obnovila kao zgradu prezentacijskog centra, s partnerom u projektu Nacionalnim parkom Kornati, zahtjevom za nadoknadim sredstvima kroz operativni program konkurentnosti i kohezije ukupno je nadoknađeno 1,170.000 kuna i to za projektnu dokumentaciju i građevinsku rekonstrukciju zgrade, prenijeli su iz općine Tisno.

Sredstva će kao nadoknada za već izvršene radove biti uplaćena u proračun Općine Tisno, a sve kroz program održivog korištenja prirodne baštine.

plaža štandovi Odluka načelnika Odzvonilo neuglednim štandovima po mjestu

Općina Tisno s partnerima u rekonstrukciju prezentacijskog centra u Betini uložila je u uređenje zgrade i projektnu dokumentaciju 7,6 milijuna kuna. Iznos od 80% uloženih sredstava tada je povučen iz NIP, a refundirani dio koji je odOpćine Tisno.

U postupku javne nabave je i opremanje cijelog centra multimedijom, opremom i postavom u ukupnom procijenjenom iznosu od sedam milijuna kuna. Sredstva za opremanje centra već je odobrila Europska komisija.

Župan Goran Pauk potpisuje ugovore Župan Pauk potpisao ugovore Gradovima i općinama stiže 1,5 milijuna kuna za sanaciju uvala, plaža i šetnica