Izbornik
Naslovnica Općine Nijemci
POLJOPRIVREDA

Općina Nijemci poziva na javnu raspravu za Program potpora

kombajn
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
"Želimo naglasiti da tekst priloženog Programa nije konačan i da su nam važni vaši stavovi i izravna iskustva s problematikom u temi koju Program obuhvaća", navodi općina

Općina Nijemci za 2017 godinu planira provedbu Programa potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju, a kako bi sredstva namijenjena za provedbu bila utrošena uz maksimalan učinak na općinu te doprinijela i olakšala osnivanje novih poljoprivrednih gospodarstava, a posebno povećala učinak Europskih fondova izravno na stanovnike naše Općine.

Općina građane poziva da im prije objave Programa dostave svoje konstruktivne prijedloge i komentare.

"Želimo naglasiti da tekst priloženog Programa nije konačan i da su nam važni vaši stavovi i izravna iskustva s problematikom u temi koju Program obuhvaća", navodi općina.

Svoje ideje i komentare možete dostaviti na e-mail: gospodarstvo@nijemci.t-com.hr ili izravno u prostorijama Općine Nijemci.

Zbog obveze slanja Programa na odobrenje Ministarstvu poljoprivrede, a kako bi program mogao krenuti s provedbom od 1. siječnja 2017., skraćeni rok za dostavu komentara i prijedloga je 25. studeni 2016.