Izbornik
Naslovnica Općine Dubrava
Nova oprema

Više od 50.000 eura za novo ruho Parka Šanac

Tim će sredstvima Općina Dubrava financirati dječju opremu na projektu "Uređenje dječjeg igrališta – Park Šanac"
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Općina Dubrava uspješno se aplicirala na Javni poziv za sufinanciranje projekata razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda koji je raspisalo Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. Kao rezultat dodijeljeno joj je 17.400 eura.

Tim će sredstvima Općina Dubrava financirati dječju opremu na projektu "Uređenje dječjeg igrališta – Park Šanac", koji je općina također uspješno aplicirala na Javni poziv za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske te Bosne i Hercegovine za 2024. godinu, gdje je ostvarila nešto više od 32.000 eura bez PDV-a.

storyeditor/2024-08-01/smz_a_slager_dom_zdravlja_petrinja_foto_sisacko_moslavacka_zupanija__1_.jpg Radovi su vrijedni oko 1,7 milijuna eura Radovi na gradnji novog Doma zdravlja u Petrinji u završnoj su fazi Riječ je o ugovorima potpisanima nakon provedbe javnog poziva, za koji je ove godine Županija osigurala 500 tisuća eura Potpisani ugovori Sufinanciranje projekata na pomorskom dobru Uime Grada Samobora ugovor je potpisala gradonačelnica Petra Škrobot Bespovratna sredstva 55.400 eura za edukativne i sportske aktivnosti