Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Potpisani ugovori

Sufinanciranje projekata na pomorskom dobru

Riječ je o ugovorima potpisanima nakon provedbe javnog poziva, za koji je ove godine Županija osigurala 500 tisuća eura
1/2
Foto: DNŽ Riječ je o ugovorima potpisanima nakon provedbe javnog poziva, za koji je ove godine Županija osigurala 500 tisuća eura

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovore o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru s čelnicima jedinica lokalne samouprave.

Riječ je o ugovorima potpisanima nakon provedbe javnog poziva, za koji je ove godine Županija osigurala 500 tisuća eura.

– Svim jedinicama lokalne samouprave, a njih je 15 koje su se prijavile, dodijeljena su sredstva jer su svi udovoljili uvjetima. Pomorsko dobro je vrlo važan resurs za našu županiju. Ovo sufinanciranje svakako ćemo nastaviti i dalje – istaknuo je ovom prilikom župan Nikola Dobroslavić. Potpisivanju ugovora nazočili su i zamjenik župana Joško Cebalo te pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić. 

storyeditor/2024-08-01/sinagoga_sjaj_A.png Nakon konstrukcijske obnove slijedi cjelovita obnova koprivničke sinagoge Za obnovu sinagoge koja je preživjela II. svjetski rat dva milijuna eura storyeditor/2024-08-02/viber_slika_2024-05-17_12-57-42-093.jpg U jesenskom roku može se popuniti 369 slobodnih mjesta Novi programi u srednjim školama Osječko-baranjske županije storyeditor/2024-08-02/ucenje_B.jpg Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu Županijski program učenja u konkurenciji za najbolji EU projekt