Izbornik
zagreb - za eu fondovi podrubriku
  • Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije logo
  • Europski strukturni i investicijski fondovi logo
  • Operativni program konkurentost i kohezija logo
  • Europska unija zajedno do fondova logo

Organizacija događaja sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naslovnica Regionalni dani EU fondova Biograd na Moru
O PROJEKTU

Pročitajte o Regionalnim danima EU fondova

Regionalni dani EU fondova - Biograd na Moru
“Regionalni dani EU fondova” održat će se 21. lipnja 2018. u kongresnoj dvorani hotela Ilirija (Tina Ujevića 7) s početkom u 10 sati

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Biogradom na Moru i poduzećem Ilirija d.d. organizira informativno-edukativnu manifestaciju s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će Ivan Knez, gradonačelnik Biograda na Moru i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Po završetku uvodnih govora Ivan Čupić, voditelj LAG Laura, predstavit će razvojne projekte u Biogradu na Moru sufinancirane iz fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom „Biograd na Moru – razvoj turizma i poljoprivrede kroz fondove EU“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom povlačenja novca iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručno predavanje pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja". Predstavit će se aktualni natječaji za razvoj poljoprivrede, poduzetništva i energetsku učinkovitost, pojasniti kakva je procedura provedbe projekta te koje su najčešće pogreške u praksi.

Po završetku stručnog predavanja, održat će se i interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?" na kojoj će sudionici imati priliku sami sudjelovati u pripremi natječajne dokumentacije. Na radionici će se prolaziti uvjeti koje je potrebno poznavati prije prijave na natječaj, a potom na primjeru nekog od sudionika pokazati kako pravilno ispuniti prijavne obrasce. Pojasnit će se priprema potporne dokumentacije i procedura slanja konačne projektne prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika. Radionicu će voditi Antonio Surjan Žanko, stručnjak za pripremu i provedbu EU projekata i direktor tvrtke Zlatni plamen d.o.o.

Manifestacija “Regionalni dani EU fondova” namijenjena je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmjeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta i unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu:

Program manifestacije dostupan je ovdje.

 

Fill out my online form.