Izbornik
zagreb - za eu fondovi podrubriku
  • Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije logo
  • Europski strukturni i investicijski fondovi logo
  • Operativni program konkurentost i kohezija logo
  • Europska unija zajedno do fondova logo

Organizacija događaja sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naslovnica Regionalni dani EU fondova Biograd na Moru
Korisne informacije

Sajam EU fondova u Biogradu na Moru

Biograd na Moru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Posjetite „Sajam EU fondova“ 23. lipnja od 11 do 14 sati u Biogradu na Moru i saznajte što je sve moguće financirati bespovratnim sredstvima iz EU fondova

„Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 23. lipnja od 11 do 14 sati na biogradskoj šetnici u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalnih dana EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Na Sajmu ćete imati priliku upoznati uspješne poduzetnike koji će prezentirat svoje prozvode i od kojih ćete moći saznati na koji način su ostvarili svoje poslovne ideje i projekte uz pomoć sredstava iz EU fondova.

U sklopu izložbenog prostora predstavnici nadležnih institucija će također prezentirati različite mogućnosti financiranja iz EU fondova te dati odgovore na sva pitanja zainteresiranih posjetitelja koji će na taj način imati mogućnost dobiti brojne korisne informacije o svim aspektima korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Posjetite „Sajam EU fondova“ 23. lipnja od 11 do 14 sati u Biogradu na Moru i saznajte što je sve moguće financirati bespovratnim sredstvima iz EU fondova.