Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska 39 pregleda
“dodir koji život znači”

Opremljeno 13 odjela za neonatalno liječenje

Đurđica Ivković
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Prijevremeno rođenje je nešto što roditelji većinom ne očekuju i izaziva puno stresa te prekida proces veselja, radosti i sreće koji prati pripremu za rođenje djeteta, istaknula je predstojnica UNICEF-ova ureda za Hrvatsku Đurđica Ivković

U sklopu kampanje “Dodir koji život znači” Pampers i UNICEF osigurali su 450.000 kuna za opremu i pomagala koja će olakšati boravak roditelja s djecom na svih 13 odjela za intenzivno neonatalno liječenje i njegu u Hrvatskoj, a djeci omogućiti brži oporavak.

Deset godina Dječjeg gradskog vijeća Pleternice Grad u kojem osluškuju potrebe najmlađih

– Ovime smo učinili značajan iskorak u skrbi za najmlađu i najranjiviju skupinu djece i njihove roditelje. Prijevremeno rođenje je nešto što roditelji većinom ne očekuju i izaziva puno stresa te prekida proces veselja, radosti i sreće koji prati pripremu za rođenje djeteta – istaknula je predstojnica UNICEF-ova ureda za Hrvatsku Đurđica Ivković.

U Hrvatskoj se na godinu prije vremena rodi oko 2000 djece, od kojih 400 treba posebnu njegu, a rani kontakt kože na kožu može im spasiti život i ubrzati njihov oporavak.

dom zdravlja Jednostavan za korištenje Donacija Grada za nabavku analizatora krvi za djecu Međunarodni dan djeteta u Vukovaru djeca Obilježen Međunarodni tjedan djeteta