Izbornik
Naslovnica Vijesti
Mališani kitili bor na Pantovčaku

Ured predsjednice božićni nakit naručio od Udruge Jak kao Jakov

Djeca i predsjednica kite bor
Foto: Udruga Jak kao Jakov
Početkom studenog je Ured predsjednice od Udruge Jak kao Jakov naručio 400 kuglica i 100 anđela, čime smo ostvarili prihod od 13.000 kuna, kazala je Ivančica Rubido, predsjednica Udruge Jak kao Jakov

Mališani, njih 15 koji su nedavno završili svoje liječenje na Dječjim hematološkim onkološkim odjelima u Zagrebu, te volonteri karlovačke Udruge Jak kao Jakov, pomogli su predsjednici Kolindi Grabar - Kitarović okititi veliko božićno drvce u predvorju ureda na Pantovčaku.

- Druženje s predsjednicom i kićenje drvca ukrasima koje smo izradili mi u udruzi, za nas; djecu s roditeljima i volontere, bio je nezaboravan događaj i velika čast. Predsjednica je pokazala veliko srce i senzibilitet za djecu oboljelu od malignih bolesti. Podsjećam, početkom studenog je Ured predsjednice od Udruge Jak kao Jakov naručio 400 kuglica i 100 anđela, čime smo ostvarili prihod od 13.000 kuna. Tim je novcem pružena financijska pomoć djeci koja su još uvijek na liječenju, a čije su obitelji socijalno najugroženije. Veliko uzbuđenje, radost, ponos i zahvalu osjećali smo dok smo naručeni nakit izrađivali, te njime kitili bor - kazala je Ivančica Rubido, predsjednica Udruge Jak kao Jakov.