Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Luksuz u rangu najboljih svjetskih hotela

Valamarovi objekti u Hrvatskoj dobitnici prestižne nagrade World Luxury Hotel Awards 2019

1/4
Foto: VALAMAR RIVIERA d.d.
Hotel Valamar Collection Dubrovnik President 5* nagrađen je kao najbolji europski luksuzni resort na plaži, Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* ponio je nagradu kao najbolji europski luksuzni otočni resort , dok je Valamar Collection Imperial Hotel 4* proglašen najluksuznijim među povijesnim hotelima u Europi

Svjetska organizacija World Luxury Hotel Awards u Finskoj je dodijelila nagrade najluksuznijim hotelima, a među najboljima na svijetu su čak tri objekta Valamar Riviere. Četvrtu godinu za redom laureati su Valamar Collection Isabella Island Resort i Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, dok je Valamar Collection Imperial Hotel prvi put ušao u društvo najluksuznijih.

Dobri rezultati Požeško-slavonske županije na Danima hrvatskog turizma “Naš je cilj ugostiti turista, pokazati mu široku slavonsku dušu i pružiti uživanje”

Hotel Valamar Collection Dubrovnik President 5* nagrađen je kao najbolji europski luksuzni resort na plaži, Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* ponio je nagradu kao najbolji europski luksuzni otočni resort , dok je Valamar Collection Imperial Hotel 4* proglašen najluksuznijim među povijesnim hotelima u Europi.

- Ova je nagrada potvrda da kvalitetu, koju postižemo kontinuiranim ulaganjima u naše destinacije i objekte, osim gostiju prepoznaje i struka. Iznimno sam ponosan što smo se i ove godine našli u odabranom društvu najboljih i nadam se da ćemo i u budućnosti uspješno nastaviti ispunjavati visoke zahtjeve koje tržište svakodnevno stavlja pred nas- istaknuo je direktor Valamar Collection
Isabella Island Resorta Denis Prevolšek.

- Zaista sam ponosan što se i Valamar Collection Imperial Hotel našao u društvu najluksuznijih hotela za što su posebno zaslužni svi zaposlenici koji neumorno i predano pristupaju svojoj glavnoj misiji: pružanju nezaboravnih trenutaka našim gostima. Ova nagrada najviše pripada njima i na tome im od srca čestitam - naglasio je Damjan Dumić, direktor Valamar Collection Imperial Hotela.
  Koprivnica svečani prijam Nagrade za najbolje učitelje i nastavnike

- U Valamaru nastojimo gostima pružiti jedinstveno i autentično iskustvo, a da bi u tome bili uspješni ponudu i uslugu kontinuirano prilagođavamo individualnim potrebama i željama različitih gostiju. Ova nagrada svakako je rezultat truda svih djelatnika hotela i zato ovom prilikom želim i svima njima zahvaliti na požrtvovnosti i radu. Ponosan sam što smo se i ove godine našli u društvu najboljih i vjerujem da ćemo i u budućnosti uspješno opravdati sva očekivanja i gostiju i struke - istaknuo je Ivan Sabljić, direktor Valamar Collection Dubrovnik President Hotela.

Prestižnu međunarodnu nagradu World Luxury Hotel Awards hoteli diljem svijeta smatraju vrhunskim postignućem. Ona je priznanje struke hotelima da su kao luksuzni objekti uspjeli postaviti visoke standarde u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oscar koji se pobjednicima uručuje na gala ceremoniji krajem godine. Ove je godine ceremonija održana u Finskoj.