Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Veselje u prigradskom naselju

Čehok: Nakon Hrašćice kreće obnova još desetak igrališta

Dječje igralište
Foto: Grad Varaždin
Radove su obavili djelatnici Zajednice sportskih udruga i Parkova, a vrijednost investicije je oko 50.000 kuna

Na radost mještana, posebno onih najmlađih, završeno je uređenje dječjeg igrališta u Hrašćici. Iza nogometnog igrališta i mjesnog doma u Hrašćici postavljena su igrala, vrtuljci, njihaljke, penjalice i klackalice, te podloge koje će osigurati sigurnost djece, kažu u Gradskoj upravi.

Radove su obavili djelatnici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i tvrtke Parkovi. Vrijednost investicije je oko 50.000 kuna.

Akademija za poduzetništvo Pilot-projekt Pučkog otvorenog učilišta Cjeloživotno učenje: otvara se Akademija za poduzetništvo

– Odlučili smo da u dvije godine mandata uredimo, obnovimo ili sagradimo sva dječja igrališta prema zahtjevima mjesnih odbora, odnosno samih građana. Ovo dječje igralište je novo u Hrašćici, a na jesen krećemo s igralištima na još deset lokacija, gdje ćemo dograditi, obnoviti ili zamijeniti stara igrala koja nisu adekvatna. To zapravo znači da ćemo u prvoj godini mandata urediti gotovo sva igrališta na području Grada Varaždina, a uz dječja igrališta kreće se i u obnovu sportskih igrališta – najavio je gradonačelnik Ivan Čehok, koji je sa suradnicima obišao igralište. U obnovu desetak igrališta uložit će se oko 250.000 kuna.

Predsjednik MO-a Hrašćica i gradski vijećnik Damir Laljek izrazio je zadovoljstvo obavljenim. Potpuno novo igralište uredit će se i u Donjem Kućanu, rekao je predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan. 

Teniski tereni u Vraždinu Bolji uvjeti za sportaše Otvoreno vanjsko tenisko igralište kod Arene Uređenje igrališta u Poreču Poreč Postavljene ograde i dodana nova igrala na igralištima