Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
NAGRAĐENI NAJBOLJI UČENICI

Čestitke i pokloni za đake Tenu, Patrika i Bornu

Foto: radioorahovica.com
Borna je student prve godine Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Patrik kruh zarađuje radeći u jednoj tvrtki s područja općine Čačinci, dok je Tena učenica prvog razreda srednje Medicinske škole u Osijeku

Grad Orahovica na prigodnoj je svečanosti nagradio najbolje učenike orahovačke osnovne i srednje škole. U ime gradonačelnice Ana-Marije Petin dobitnike je pozdravila voditeljica gradske turističke zajednice Lana Jurkin, koja im je čestitala na svemu što su postigli tijekom svog školovanja.

I OVE GODINE 200 KUNA Grad počinje s isplatom božićnica umirovljenicima, traje do 18. prosinca

Poklon bonove u vrijednosti od 1000 kuna primili su najbolji učenik četverogodišnjeg usmjerenja Borna Katić, najbolji u trogodišnjem obrazovanju Patrik Marinić te najuspješnija osnovnoškolka Tena Rukavina. Svi oni danas su već na novim životnim putevima, piše radioorahovica.com. Borna je student prve godine Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Patrik kruh zarađuje radeći u jednoj tvrtki s područja općine Čačinci, dok je Tena učenica prvog razreda srednje Medicinske škole u Osijeku.

Od sada će u Papuku moći sami rješavati javnu rasvjetu Vatrogasci donirali kamion ljestve

– Zahvalio bih na darovima koji su u skladu s vremenom i od velike su nam pomoći. Pokloni će nam olakšati školovanje, rad i komunikaciju s ljudima koji su udaljeni od nas. Veliko hvala u ova specifična vremena svima vama u Gradu. Nadam se da se vidimo brzo u neka bolja vremena – rekao je u ime nagrađenih Borna Katić. Gradonačelnica Petin čestitala je nagrađenima rekavši kako je ulaganje u mlade ulaganje u bolju orahovačku budućnost.