Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
I OVE GODINE 200 KUNA

Grad počinje s isplatom božićnica umirovljenicima, traje do 18. prosinca

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Isplata božićnica obavljat će se do petka 18. prosinca svakim radnim danom od 8 do 12 sati na ulazu u gradsku upravu

Odlukom o financiranju nužnih rashoda i izdataka Grada Orahovice za razdoblje od 1. siječnja do 31.prosinca ove godine, koju je potpisala orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin, umirovljenicima s područja Grada Orahovice s mirovinom do 2000 kuna te socijalno ugroženim osobama i osobama s invaliditetom koje primaju pomoć Grada Orahovice i Centra za socijalnu skrb Slatina – podružnica Orahovica i ove će godine biti isplaćena božićnica u iznosu od 200 kuna.

Općina je postala dio sustava e-novorođenče ADVENTSKO VESELJE Božićnica od 500 kuna svakom srednjoškolcu

Isplata božićnica obavljat će se od ponedjeljka do petka 18. prosinca svakim radnim danom od 8 do 12 sati na ulazu u gradsku upravu. Gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin pozvala je sugrađane koji imaju pravo na božićnicu da je preuzmu.

– U ovim teškim vremenima činimo sve kako bismo starijim sugrađanima barem malo uljepšali nadolazeće božićne blagdane. I ovom gestom poručujemo da su nam u mislima i da im želimo puno zdravlja i osobne sreće – rekla je Petin. Umirovljenici koji ostvaruju pravo na inozemnu mirovinu imaju pravo na isplatu božićnice ako zbroj mirovine iz inozemstva i mirovine koju primaju od HZMO–a ne prelazi 2000 kuna.

umirovljenici POMOĆ ZA BLAGDANE Božićnice za 3400 umirovljenika

– Epidemiološka slika nije dobra i molim građane koji će narednih dana doći u Gradsku pravu da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera – poručila je pročelnica JUO Marija Šafer.