Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
nk dinamo

Članovi i prijatelji kluba uredili igralište

Foto: pozega.eu
Grad Požega i ja kao gradonačelnik uvijek pomažemo u svim radnim akcijama svima koji rade za dobrobit svog mjesta i zajednice. Za takve programe predvidjeli smo i sredstva, a dodjeljujemo ih onima koji to svojim entuzijazmom i radom zaslužuju, rekao je Puljašić

Članovi NK Dinamo Vidovci – Dervišaga i njihovi prijatelji odradili su još jednu u nizu radnih akcija na vidovačkom nogometnom igralištu, gdje su uređivali teren, klupske prostorije i okoliš kako bi spremno dočekali nastavak sportskih aktivnosti. Predsjednik kluba Tomislav Čabraja zahvalio je Gradu Požegi na donaciji u materijalu te soboslikarskim obrtima Špiranec i Peruzović koji su odradili ličilačke radove, piše pozega.eu. Radnu akciju posjetio je i gradonačelnik Darko Puljašić.

U sklopu obilježavanja obljetnice Veleučilišta Požega dobila vinoteku sa studentskim vinima

– Grad Požega i ja kao gradonačelnik uvijek pomažemo u svim radnim akcijama svima koji rade za dobrobit svog mjesta i zajednice. Za takve programe predvidjeli smo i sredstva, a dodjeljujemo ih onima koji to svojim entuzijazmom i radom zaslužuju – rekao je Puljašić.