Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
objava na facebooku

Dalibor Ninčević: Pozitivan sam na koronavirus!

Foto: Facebook
Gradonačelnik Solina poručio je svima da se čuvaju i pridržavaju mjera

”Dužnost mi je obavijestiti javnost da sam pozitivan na koronavirus”, iznenadio je svojom objavom na Facebooku solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Tete na računalu Grad Solin i Dječji vrtić "Crvčak" pokreću virtualni vrtić

Dobro podnosi zarazu

– Nisam dvojio ni trenutka. Po prirodi posla kao gradonačelnik i član Stožera civilne zaštite Solina imao sam dosta kontakata. Naravno, u razgovoru s epidemiologom dao sam podatke o kontaktima i u obitelji i na radnom mjestu, osobno sam ih nazvao i rekao im, a smatrao sam svojom obvezom obavijestiti svoje sugrađane i cjelokupnu javnost da sam pozitivan – rekao nam je Ninčević kojega je naš poziv zatekao u samoizolaciji u njegovoj kući.

Kaže kako dobro podnosi zarazu, simptomi mu nisu jaki i već se oporavlja.

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić posjetio Istanbul Razmjena iskustava – od njege u kući pa do razdvajanja otpada

– Gradska uprava i Stožer civilne zaštite funkcioniraju i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere – poručuje Ninčević koji od kuće koordinira rad gradske uprave i zajedno s kolegama sudjeluje u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zajednice grada Solina.

Nitko nije imun

– Ovo je samo dokaz da nitko od nas nije imun na ovaj virus. Zato, dragi moji, drage moje, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera i stručnih zdravstvenih službi. Ako nije baš nužna potreba, ostanite doma!

Uvjeravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači – poručio je Dalibor Ninčević.