Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Od petka u Karlovcu

Desetodnevni Dani piva i Dani Radićeve uz brojne glazbene zvijezde

Dani Radićeve
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Na obali Korane neće manjkati dobre zabave i odlične glazbe

U petak 25. kolovoza u Karlovcu će početi desetodnevna zabava u sklopu 31. manifestacije Dana piva. Na desnoj obali Korane goste će zabavljati pjevači poput Lidije Bačić, Mate Bulića, Joleta, Miroslava Škore, Jelene Rozge, Dražena Zečića, Maje Šuput, Ivana Zaka, te Plavog orkestra i grupe S.A.R.S. Bit će tu i zabavni park za djecu, a na mnoštvu štandova moći će se jesti domaća jela i kušati 50 raznih vrsta piva.

Na drugoj obali rijeke, točnije u samoj karlovačkoj Zvijezdi, gdje su se Dani piva održavali u svojim počecima, istovremeno će trajati Dani Radićeve za urbaniju publiku. Nastupat će bendovi, ulični performeri, plesne skupine, slikari, bit će tu radionica i igraonica za najmlađe, kvizova, uličnih izložbi.

Program je besplatan, a održavat će se na početku i na kraju Radićeve ulice, kod 'Putnika' i kod 'Straže'. Manifestacija će započeti koncertom benda 'Točka56' uz ulični vatreni performans Magmatikku. Plesni performans izvodit će KA.P.A, bit će otvorena izložba Juliena Duvala, trajat će engleska radionica za djecu. Tijekom svih 10 dana trajanja Dana Radićeve, kod Knjiguljice će biti postavljen kutak za razmjenu knjiga i kutak za donaciju knjiga za karlovački zatvor.