Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Air Panonnia

Djed Božićnjak u Osijek stiže zrakoplovom, pod "kišom" bombona

Djed Božićnjak u Osijek stigao zrakoplovom
1/14
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
"Radovi ove suradnje, koja traje četiri godine, već krase zidove i jelku Dječjeg doma Klasje, na što smo iznimno ponosni. Ovim djelom učimo djecu suradnji i gradnji prijateljstva od malih nogu"

Djed Božićnjak u Osijek će ponovno doletjeti zrakoplovom - u subotu u 11.30 sati u Zračnoj luci Klisa, pod "kišom" bombona i s brojnim drugim darovima.

Plutajuća jelka Na vodenici Jelka visoka 18 metara plutat će Dravom u Osijeku

"Djedica će uz pomoć Air Panonnije darivati korisnike Dječjeg doma Klasje, djecu naših zaposlenika i poslovnih partnera te djecu zaposlenika Zračne luke Osijek", poručuju iz tvrtke Air Panonnia. Zajednička akcija te tvrtke i Zračne luke pridonosi vremenu
mira, zajedništva i ljubavi.

Profesori i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku, nadalje, na kreativan će način animirati djecu u radionici "Malo platno za Veliki Božić".

"Radovi ove suradnje, koja traje četiri godine, već krase zidove i jelku Dječjeg doma Klasje, na što smo iznimno ponosni. Ovim djelom učimo djecu suradnji i gradnji prijateljstva od malih nogu" dodaju.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Djecu će božićnim pjesmama razveseliti Vilenjak Deni, animator Anđeo te brojni drugi volonteri, dok je Djedica već tradicionalno
ikona osječke dramske scene Ivica Lučić - Jutromlat.

Djedica će se iz zraka prvo javiti radio stanicom i pozdraviti mališane preletom iznad Zračne luke, bacajući bombone iz zraka, a potom je  tradicionalno druženje i darivanje djece.

Program dočeka:

10.30 sati - Okupljanje
11.00 sati - Početak zabavnog programa
11.30 sati - Doček Djeda Božićnjaka na stajanci
12.00 sati - Podjela darova i fotografiranje s Djedom Božićnjakom

u spomen braniteljima Prvo obilježavanje Dana obrane grada Osijeka