Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
na Kapucinskom trgu

Doček hrvatskog izbornika Zlatka Dalića u Varaždinu

Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Vatreni doček organiziraju Grad Varaždin i Koncertni ured Varaždin koji svim navijačima na Kapucinskom trgu garantiraju nezaboravnu feštu i lud provod

U utorak s početkom programa u 18 sati pozivaju se sve Varaždinke i Varaždinci, te građani svih susjednih gradova i županija na spektakularan doček hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije.

Vatreni doček organiziraju Grad Varaždin i Koncertni ured Varaždin koji svim navijačima na Kapucinskom trgu garantiraju nezaboravnu feštu i lud provod.

Svoj nastup na Kapucinskom trgu potvrdili sun Zaprešić boys, Tony Cetinski, Zlatni dukati, Prljavo Kazalište, Mejaši i Dobre vibracije. Uz najavljene izvođače očekuju se još neka zvučna imena koja će ostati iznenađenje do samog nastupa.

U 21:30 održat će se vatromet u čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na čelu s Varaždincem Zlatkom Dalićem koji su postigli povijesni uspjeh na Svjetskom nogometnom prvenstvu i vraćaju se u Varaždin sa srebrom zlatnog sjaja.

Ivan Čehok Veliko priznanje Svjetska banka: Varaždin je najatraktivniji za poslovanje