Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka 9 pregleda
Križevci

Dodijeljeni certifikati polaznicima edukacije o programiranju softvera

Foto: Grad Križevci
Nastavak obrazovnog ciklusa slijedi ove jeseni kada će biti obrađene napredne razine specijalizirane za industrijski IT sektor

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci dodijeljeni su certifikati o uspješno savladanom programu: Programiranje softvera – orijentacijski tečaj.

EU projekt Za sommeliera će izučiti 40 nezaposlenih

Ova edukacija je nastavak trajne orijentacije za stvaranje i poticanje gospodarstva, jačanja potencijala kadrova, te stručnog osposobljavanja u inovativnim i deficitarnim zanimanjima poput IT sektora.
Ovaj ciklus edukacija zajedničkom su organizacijom realizirali Grad Križevci, Codel d.o.o. i Križevački poduzetnički centar d.o.o. u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci.

Polaznicima koji su savladali prvi modul obrazovnog ciklusa, certifikate je podijelio gradonačelnik Mario Rajn, čestitajući svima na uspješno savladanom programu koji je za njih bio besplatan, najavivši daljnju suradnju s poduzetnicima na ovakvim programima.

Nastavak obrazovnog ciklusa slijedi ove jeseni kada će biti obrađene napredne razine specijalizirane za industrijski IT sektor.

Dodjeli su prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, fondoveEU i javnu nabavu Ivan Biškup i direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

Besplatne zabavno-edukativne radionice Mladi volonteri iz Portugala, Francuske, Meksika u Križevcima