Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Treća generacija

Dodijeljenje diplome polaznicima edukacija za razvoj videoigara

1/5
Foto: Sisačko-moslavačka županija
Ukupno su 124 polaznika uspješno završila edukaciju Unity/Blender. Njih 30 je otvorilo vlastito poduzeće/obrt, a ukupan broj poduzeća/obrta unutar poduzetničkog inkubatora PISMO u Novskoj iznosi 36

Treća generacija polaznika edukacije za razvoj videoigara koja se održava u sklopu Poduzetničkog inkubatora PISMO u Novskoj dobila je diplome, a svečanoj dodjeli nazočio je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić. Polaznici su u Novskoj prošli šestomjesečnu edukaciju za Unity 3D i Blender razvojne alate kojima se izrađuju videoigrukupno 124 polaznika je uspješno završilo edukaciju Unity/Blender. Njih 30 je otvorilo vlastito poduzeće/obrt. Ukupan broj poduzeća/obrta unutar poduzetničkog Inkubatora iznosi 36e, prenijeli su iz Županije.

Opremanje ordinacija primarne zdravstvene zaštite na području županije Gotovo 15 milijuna kuna za novu opremu i prilagodbu ambulanti invalidima

Kroz tri generacije, ukupno su 124 polaznika uspješno završila edukaciju Unity/Blender. Njih 30 je otvorilo vlastito poduzeće/obrt, a ukupan broj poduzeća/obrta unutar poduzetničkog inkubatora iznosi 36.

Projekt "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji" čiji je nositelj Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o., započeo je u svibnju 2018. godine, a njegova vrijednost od 1.997.954,43 kn u cijelosti je financirana iz Europskog socijalnog fonda. Partneri na projektu su Tehnička škola Sisak, Tehnička škola Kutina, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina.