Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Donji Miholjac

Dogovorena gradnja nove srednje škole

Sastanak u Vladi
Foto: Grad Donji Miholjac
Svi nazočni su se suglasili da izgradnja nove škole nema alternativu i da bi bilo neophodno još ove godine krenuti s radovima

U prostorijama Vlade Republike Hrvatske postignut je konačan dogovor o gradnji nove zgrade Srednje škole u Donjem Miholjcu. Ispred Vlade RH bili su nazočni potpredsjednik vlade Andrej Plenković, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar sa suradnicima, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak sa suradnicima, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić sa suradnicima, ravnatelj Srednje škole Donji Miholjac Nenad Perić i gradonačelnik Goran Aladić, priopćili su iz Grada Donjeg Miholjca.

Petrijevci obilaznica Državna cesta D34 Izgradnja obilaznice počinje u listopadu

Dogovorene su prioritetne aktivnosti koje je potrebno napraviti prije raspisivanja natječaja javne nabave. Svi nazočni su se suglasili da izgradnja nove škole nema alternativu i da bi bilo neophodno još ove godine krenuti s radovima. Tijekom narednog mjeseca predstoji usuglašavanje oko postotka sufinanciranja između ministarstva, županije i Grada D. Miholjca. Ova škola je jedna od pet zgrada srednjih škola u RH koje će se graditi po ovom modelu.

traktor Srednja škola u Pitomači Novim traktorom lakše će obrađivati 23 hektra zemlje