Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Članovi Fitness kluba Play

Dokazali da se uz trud i podršku mogu postići vrhunski rezultati

Članovi Fitness kluba Play na prijemu kod gradonačelnika Puljašića
Foto: Požega.hr
Požeški Fitness klub Play odlične rezultate ostvario je na državnom prvenstvu, ali i na Europskom prvenstvu u bodybuildingu za muškarce i žene.

Požeški Fitness klub Play postigao je odlične rezultate na 23. prvenstvu Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu te na Europskom prvenstvu u bodybuildingu u španjolskom gradu Santa Sussani. Požeški predstavnici vratili su se s državnog prvenstva kao ekipni pobjednici, a u Španjolskoj je Anamarija Medak osvojila treće (junior wellness), a Barbara Baketa šesto mjesto (junior bodyfitness).

Dubrovnik Sport i rekreacija u Dubrovniku Uskoro nova sportsko-rekreativna zona, uređuje se park s igralištima

Mladost i rezultati

Izvrsne rezultate postigli su i na prvenstvu Hrvatske na kojemu je klub imao 12 natjecatelja. U seniorskoj kategoriji men’s physique niska (do 182 cm visine) državni je prvak Hrvoje Ivčetić, a među preostalih pet finalista još su bila tri predstavnika požeškog kluba. David Romić osvojio je treće mjesto, Leon Ivankiv bio je četvrti, a Tomislav Ivčetić šesti.

U seniorskoj kategoriji men’s physique visoka (iznad 182 cm visine) prvak je Josip Lukačević (Fitness klub Play). U borbi za naslov apsolutnog pobjednika kategorije men’s physique, jednoglasnom odlukom sudaca proglašen je pobjednikom Hrvoje Ivčetić, ispred svoga klupskog kolege Josipa Lukačevića. Josip Lukačević pobjednik je juniorske kategorije men’s physique, a Leon Ivankiv bio je drugi. U juniorskoj wellness fitness kategoriji natjecateljica FK Play Mia Mikliš bila je druga, a Anamaria Medak četvrta.

Novo vježbalište u Jastrebarskom Jaska dobiva vježbalište Besplatno vježbanje u fitness street workout parku od svibnja

Treba napomenuti da je ispred Mikliš bila samo Lara Santini, svjetska i europska prvakinja u toj kategoriji. U seniorskom wellness fitnessu Mia Mikliš bila je četvrta, a Anamaria Medak šesta. U juniorskom muškom classic bodybuildingu prvak je Dino Berić, a u seniorskoj konkurenciji bio je drugi. U seniorskom bodybuildingu Ivan Jendričko bio je četvrti. Na uspjehu im je čestitao i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

– Hvala vam u ime Grada Požege jer ste branili naše boje i čestitam vam na tome. Ovo je još jedan pokazatelj da u Požegi i županiji imamo kadrove koji mogu konkurirati ne samo na području Republike Hrvatske. Ovi mladi ljudi mogu pokazati svima nama kako se uz odricanje, kvalitetne institucije i vrhunske trenere mogu postići izvrsni rezultati – kazao je Puljašić.

vježbe za bebe Projekt Na fitness-radionicama vježbalo 2000 djece

Sportska odgovornost

Iz Fitness kluba Play zahvalili su Gradu na potpori koju im pruža u radu te naglasili da sportski rezultati nose i sportsku odgovornost. – Naši natjecatelji Hrvoje Ivčetić, Mia Mikliš, Dino Berić te naknadnom selekcijom i Oliver Franjić svojim su rezultatima i formom zadovoljili kriterije za nastup na Svjetskom prvenstvu koje će se održati od 23. do 26. listopada za juniore te od 5. do 8. studenoga za seniore. Natjecanje će se održati u Španjolskoj u mjestu Santa Sussana u organizaciji Svjetskog bodybuilding saveza – kazao je u ime kluba trener Antonio Furić, višestruko nagrađivani bodibilder.