Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Mažoretkinje grada Kutine

Domaćini regionalnog prvenstva

Foto: Grad Kutina
Nastupilo je više od 200 mažoretkinja iz pet klubova

Mažoretkinje grada Kutine bile su domaćin i organizator Regionalnog prvenstva sjever 2 2020. na kojem su svoj rad predstavile mažoretkinje iz nekoliko gradova.

Ulaganje od tri milijuna kuna Pet manjih vodovoda stiže i u one kutinske ulice koje neće biti pokrivene Aglomeracijom

Ovo je prvi put da su kutinske mažoretkinje domaćin regionalnog prvenstva Saveza Hrvatskog udruženja mažoret timova. Publiku su, nakon Regionalnog prvenstva, mažoretkinje dodatno zabavile koncertom koji Mažoretkinje grada Kutine i GPO Krešimir već tradicionalno organiziraju u povodu Dana žena.

– Kutinčani imaju dugu tradiciju mažoret plesa te su svojim rezultatima prepoznati u cijeloj Hrvatskoj. Drago mi je da se ta tradicija nastavlja i da smo upravo mi domaćini ove smotre na kojoj pozdravljam sve sudionike – rekao je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić otvarajući natjecanje.

Uloženo dva milijuna kuna Utrkama najmlađih otvorena atletska staza na stadionu

– Čast mi je da imamo priliku biti domaćini i organizatori ovako lijepog događanja. Zahvaljujem Gradu Kutini i Športskom centru Kutina na dobroj suradnji te podršci kako u radu naše sekcije mažoretkinja kroz čitavu godinu tako i u organizaciji ovog događanja. Ovo regionalno prvenstvo ujedno je i kvalifikacijsko za nadolazeće državno natjecanje koje će se održati posljednji vikend u mjesecu svibnju u Zelini. Do tada će se naše mažoretkinje aktivno pripremati kako bi i na državnom natjecanju nastavile nizati svoje uspjehe, kao što je to bilo i na ovom natjecanju gdje smo osvojili tri zlata, dva srebra i jednu broncu – rekla je voditeljica i trenerica kutinskih mažoretkinja Ana Marija Benčić. U ime TZ-a Kutine natjecanju je nazočio rukovoditelj promidžbe Vanja Josić.