Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Virovitičko-podravska županija ulaže u zdravstvo

Domu zdravlja tri vozila vrijedna ukupno 250.000 kuna

Foto: Kristijan Toplak
– Naši djelatnici, pojedinačno, dnevno prelaze više od 70 kilometara obilazeći pacijente. Zahvalni smo Županiji i županu  zbog konstantne brige za bolje uvjete i rad naših liječnika, ali i bolje uvjete zdravstvene zaštite naših pacijenata – naveo je ravnatelj Doma zdravlja VPŽ, dr. Ivica Fotez

Virovitičko-podravska županija nastavlja s ulaganjem u zdravstvene institucije. Simboličnom predajom ključeva župana Igora Androvića ravnatelju Doma zdravlja VPŽ-a dr. Ivici Fotezu ova institucija postala je bogatija za tri vozila, vrijedna ukupno 250.000 kuna.

– Ova vozila nužna su za kvalitetnu zdravstvenu brigu i skrb naših stanovnika, ali i bolje uvjete rada zdravstvenih djelatnika jer koristit će ih patronažna služba i djelatnici za njegu u kući. Osim ova tri vozila, Domu zdravlja VPŽ-a nabavili smo i ultrazvuk, koji se nalazi u Slatini, za što je VPŽ izdvojila 250.000 kuna, a Grad Slatina dodatnih 200.000 kuna. Ovo je nastavak naših ulaganja u zdravstvene institucije, kako u Opću bolnicu Virovitica, Zavod za hitnu medicinu VPŽ-a kojem smo također nabavljali nova vozila, tako i u Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ-a – naglasio je župan Igor Andrović.

– Naši djelatnici, pojedinačno, dnevno prelaze više od 70 kilometara obilazeći pacijente. Zahvalni smo Županiji i županu  zbog konstantne brige za bolje uvjete i rad naših liječnika, ali i bolje uvjete zdravstvene zaštite naših pacijenata. Dom zdravlja VPŽ-a u voznom parku ima 40-ak vozila – naveo je ravnatelj dr. Ivica Fotez.