Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Ponovno izvrstan odjek sa "sajma s dušom"

Doslovno svi izlagači žele se vratiti na Viroexpo

storyeditor/2024-03-15/a_viroexpo_2024_otvorenje_foto_anita_zeko.jpg
Foto: ANITA ZEKO ANKETE su pokazale izvanredne dojmove izlagača, a svi najavljuju da na sajam dolaze i iduće godine

Nakon što je ovogodišnji "sajam s dušom" zatvorio svoja vrata, stigli su i rezultati ankete koje već tradicionalno prikuplja i analizira HGK Županijska komora Virovitica. Na rekordnom 27. Viroexpou predstavilo se 505 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a okupile su se više od 34.000 posjetitelja.

I ove godine dojmovi anketiranih izlagača bili su odlični pa su doslovce svi sudionici naglasili kako su zainteresirani za sudjelovanje i na sajmu Viroexpo 2025. Ocjenu vrlo dobar i odličan za ovogodišnji Viroexpo dalo je 87,5 posto ispitanih, a iste ocjene dalo je 100 posto sudionika na pitanje o zadovoljstvu posjećenosti sajma. Kada je u pitanju gospodarski aspekt sajma, svi anketirani izlagači u potpunosti su zadovoljni prodajom proizvoda i ugovaranjem novih poslova na štandu te su za vrijeme sajma uspjeli ostvariti poslovne razgovore s postojećim i novim poslovnim partnerima. Dodatno, njih 93,8 posto zadovoljno je svojim nastupom na sajmu, dok je njih 87,6 posto kvalitetu izvedbe štanda ocijenilo s vrlo dobrim ili odličnim.

Podsjetimo, Sajam godinama organizacijski potpisuju Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora VPŽ, Turistička zajednica VPŽ-a, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma bila je Osječko-baranjska županija, a pokroviteljstvo su potpisali Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU te Ministarstvo turizma i sporta. 

Vrtić Vinkovci VINKOVCI Novi vrtić još je jedan projekt koji ostaje u nasljeđe Vinkovčanima Antun Han- Matica umirovljenika Izborna skupština Antun Han na čelu Matice umirovljeničkih udruga Automobili za škole EKSPERIMENTALNI PROGRAM Uručena vozila za pet škola uključenih u program cjelodnevne nastave