Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Šibenik

Dovršavaju se radovi u Ulici 7. kontinenta

1/5
Foto: Grad Šibenik
Do sada su obnovljene vodovodne i električne instalacije, a u narednim danima započet će se s asfaltiranjem

U Ulici 7. kontinenta traju završni radovi na uređenju. Trenutačno se izvode radovi parternog uređenja ulice, a potom će se izvesti nova kolnička konstrukcija, izgradit će se novi armiranobetonski potporni zid na dijelu ulice položen s južne strane i sustav oborinske odvodnje.

Završeni radovi u Ulici kralja Zvonimira koji su počeli u rujnu 2019. Glavna šibenska prometnica nakon osam mjeseci puštena u promet

Do sada su obnovljene vodovodne i električne instalacije, a u narednim danima započet će se s asfaltiranjem koje će za Grad Šibenik izvesti tvrtka Ceste Šibenik d.o.o. Vrijednost radova iznosi 328.735 kuna.

Radove podzemnog kabliranja instalacija gdje god je to bilo tehnički izvedivo, za HEP je izvela tvrtka Filips. Sve zračne instalacije su postavljene pod zemlju kao i kućni priključci. Izvedeno je kabliranje javne rasvjete, promijenjen je kabel srednjeg napona, te će se također ukloniti veliki čelični stup koji se nalazi na parceli u privatnom vlasništvu.

Šibensko groblje Kvanj Gradi se 70 novih kazeta za urne

Vodovod i odvodnja d.o.o. je rekonstruirao vodovodnu i kanalizacijsku mrežu u ulici, dok je na stubištu u Ulici Zdravke Bege rekonstruirana vodovodna mreža. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja svibnja, dopuste li to vremenski uvjeti.