Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
trodnevni seminar

Duhovna obnova dužnosnika u Karmelu na Buškom jezeru

Damir Jelić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Osim županijskih i gradskih djelatnika i dužnosnika, na skup idu i predstavnici ustanova i institucija kojima su Grad i Županija osnivači

Danas ujutro 60-ak djelatnika karlovačke gradske uprave i Karlovačke županije kreće na put u Duhovni centar, Karmel sv. Ilije na Buškom jezeru. Riječ je o trodnevnom seminaru s kojeg se vraćaju u subotu navečer, a kojeg ove godine organiziraju Grad i Županija.

vatrogasci Skupština Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Priznanja župana Jelića vatrogascima koji su gasili požare na Jadranu

To je svojevrsni duhovni team building koji je Damir Jelić kao gradonačelnik Karlovca osmislio prije nekoliko godina. Odlaskom na mjesto župana, Jelić je dosljedan tradiciji organizacije ovog vida duhovne obnove.

Sudionici će sami snositi troškove prijevoza i smještaja, a osim županijskih i gradskih djelatnika i dužnosnika, na skup idu i predstavnici ustanova i institucija kojima su Grad i Županija osnivači. Tema ovogodišnjeg seminara je, poručuju iz Županije, 'Apostolska zajednica-zvanje i poslanje', a predavač je otac Zvonko Martić.

gradnja Građevinske dozvole u Karlovcu Čak deset posto više izdanih dozvola