Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Grad Grubišno Polje

Energetska obnova područnog vrtića u Velikim Zdencima

energetska obnova
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
Projektom je predviđena i nabava sprava za vrtićko dvorište – rekao je Zlatko Pavičić, zamjenik gradonačelnika

Nakon što je najavljen početak provedbe projekta obnove i adaptacije zgrade Dječjeg vrtića Tratinčica u Grubišnom Polju, vrijedan 8,5 milijuna kuna, novi se projekt smiješi zgradi područnog odjeljenja u Velikim Zdencima.

Naime, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je projekt energetske obnove zgrade područnog odjeljenja vrtića u Velikim Zdencima.

Investicija je vrijedna oko 215.000 kuna, od čega će 34.000 kuna izdvojiti Grad Grubišno Polje, a ostatak Ministarstvo. Projekt obuhvaća izmjenu dijela krovišta, klupčice na prozorima te fasadu. – Građevinski radovi vrijedni su oko 168.000 kuna, a projektom je predviđena nabava sprava za vrtićko dvorište. Nabavit će se jedno veliko stablo koje služi djeci za igru, čime će i standard boravka djece u tom odjeljenju biti podignut na višu razinu.

Također, kada završimo adaptaciju i dogradnju vrtića u Grubišnom Polju koji će u tom projektu biti u potpunosti opremljen novom opremom, sve ono što bude dobro i iskoristivo bit će prebačeno u velikozdenačko odjeljenje.

Gradonačelnik Zlatko Mađeruh i ja dat ćemo sve od sebe da vrtići do kraja mandata budu uređeni na visokoj razini kako bi djeci boravak bio kvalitetniji i ugodniji, jer ona to zaslužuju – rekao je zamjenik gradonačelnika Grubišnoga Polja, Zlatko Pavičić.

Grubišno Polje Delegacija u Izraelu U Grubišnom Polju uvele bi se nove kulture – indijska konoplja i kikiriki