Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Brončana iz Rusije

Frankić primio Ines Grdenić, uspješnu karatisticu i studenticu

Frankić primio Ines Grdenić
Foto: Zagrebačka županija
Učim prije treninga, vikendima, za praznike... A nađem i slobodnog vremena za prijatelje – kaže Ines

Karatistica Ines Grdenić u veljači je osvojila brončanu medalju na Europskom prvenstvu, i to u kategoriji za mlađe seniorke do 50 kilograma. Ona je najtrofejnija članica Karate kluba Velika Gorica, a prošlog ju je tjedna primio zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić, koji joj je čestitao i prigodno je nagradio.

Hitna Zagrebačka županija Pomlađivanje voznog parka Šest vozila za hitnu službu, župan najavio kupnju još devet do kraja godine

– Zagrebačka županija pridonosi uspjehu svojih sportaša ponajprije kroz županijsku Zajednicu sportskih udruga i saveza za koju je ove godine osigurano 6,8 milijuna kuna te kroz izgradnju sportskih objekata čime im se pruža adekvatan prostor za treniranje – rekao je Frankić.

Karatistica je poručila mladim sportašima da ne odustaju, već da nastave trenirati jer tada ni rezultat neće izostati.

– Karate treniram već 11 godina tako da je iza mene jako puno rada i truda. Sada sam već u pripremama za Svjetski kamp koji će se održati u lipnju u Umagu, a naravno pripremam se i za sljedeće Europsko prvenstvo – otkrila je ova mlada sportašica koja, osim uspješnosti u sportu kojim se bavi, istodobno i studira pravo. Trenutačno joj je, kaže, najveći izazov rasporediti svoje vrijeme.

– Učim prije treninga, praznicima, vikendima... A ono što imam slobodno koristim kako bih se družila s prijateljima. Za to uvijek nađem vremena – rekla nam je Ines koja je od 2009. godine naslov najbolje na prvenstvu Hrvatske osvojila sedam puta.

otpad Borba za bolji okoliš ne odvija se samo na nacionalnoj razini Prioritet županije: udrugama koje štite okoliš podijelit će 250.000 kuna