Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Natjecanje u Malom Lošinju

Garešnički šahisti 12. u finalu državnog prvenstva

Garešnički šahisti
Foto: ŠK Garešnica
Učinak garešničkih šahista na turniru je bio sljedeći: Ognjen Matko 3,5/6, Marin Mužina 3,5/6, Miroslav Horina 3,5/5, Zvonimir Jambrušić 0,5/3 i Martin Crnjaković 3/4

Garešnički šahisti proteklog su tjedna nastupili na finalu državnog kupa odigranom u Malom Lošinju i u konkurenciji 28 ekipa osvojili odlično 12. mjesto. Iza sebe su ostavili nekoliko prvoligaških i drugoligaških ekipa i time ostvarili jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba. Turnir je osvojio ŠK Zagreb, priopćili su iz Grada Garešnice.

Igralo se šest kola, a šahisti ŠK Garešnica-Mount Trade u prva su tri kola izgubili i to od Slobode iz Mihovljana s 2,5:1,5, od Dubrovnika s 3,5:0,5 te od Malog Lošinja s 2,5:1,5. Pobjede su zabilježili u preostala tri kola nadigravši prvo Strmac iz Nove Gradiške s 3:1, zatim Šibenik s 4:0 te Varaždin s 3,5:0,5.

Učinak garešničkih šahista na turniru je bio sljedeći: Ognjen Matko 3,5/6, Marin Mužina 3,5/6, Miroslav Horina 3,5/5, Zvonimir Jambrušić 0,5/3 i Martin Crnjaković 3/4.

Poduzetnički inkubator u Garešnici Razvoj grada Poduzetnički inkubator za povećanje broja zaposlenih Župan Damir Bajs posjetio Garešnicu Župan Damir Bajs potpisao ugovore za radove na energetskoj obnovi U Garešnici će u dom zdravlja i osnovnu školu uložiti 13,2 milijuna kuna