Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Bjelovar

Glazba, ples, radionice, kviz na Međunarodni dan mladih

Ples, ilustracija
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL/Ilustracija
Dan je obilježio glazbeni i plesni program kod Glazbenog paviljona tijekom kojega su prisutni učili o različitim kulturama, zatim Živa knjižnica i izložba fotografija Johnnya Kondakijana "Is there a hope after war?"

U subotu je, povodom obilježavanja Međunarodnog tjedna mladih, obilježen i Međunarodni dan mladih u Bjelovaru. Manifestaciju su organizirali sudionici ljetnog edukacijskog kampa koji dolaze iz čak devet različitih država. Sve se odvijalo u organizaciji Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara, Savjeta mladih grada Bjelovara i Bjelovarskog plivačkog kluba. Dan je obilježio glazbeni i plesni program kod Glazbenog paviljona tijekom kojega su prisutni učili o različitim kulturama, zatim Živa knjižnica i izložba fotografija Johnnya Kondakijana "Is there a hope after war?". Također, u Gradskoj vijećnici u Bjelovaru održan je i okrugli stol na temu "Mladi u Bjelovaru- društveni život i uključivost" kao i kviz s nagradama te animacijski program u večernjim satima s tradicionalnim plesovima pojedinih država.     

Dario Hrebak Po uspješnosti korištenja EU fondova Bjelovar skočio na visoko četvrto mjesto Europski projekti bjelovarska su sadašnjost, a ne budućnost