Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
OPATIJA

Godišnji sastanak ravnatelja društava Crvenog križa Hrvatske

Godišnji sastanak ravnatelja društava Crvenog križa Hrvatske
1/4
Foto: Grad Opatija
Na dvodnevnom sastanku sudjeluju predstavnici 131 društva Crvenog križa iz cijele zemlje

Godišnji sastanak ravnatelja društava Crvenog križa Hrvatske održava se u Opatiji u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

Na sastanku sudjeluju predstavnici 131 županijskog, gradskog i općinskog društva Crvenog križa iz cijele Hrvatske, a na otvaranju skupa sudjelovali su i predsjednik Crvenog križa Hrvatske dr. Josip Jelić te izvršni predsjednik Robert Markt.

Vir Senzacionalni uspjeh virskog turizma uoči Međunarodne turističke smotre INTERSTAS 2018. Vir osvojio nagrade koje su dobivali Dubrovnik, Opatija, akademik Jakša Fiamengo...

Na godišnjem se sastanku predstavnici društava Crvenog križa mogu informirati o važnim novostima iz njihovog djelokruga rada poput: prava na pristup informacijama, primjene Zakona o humanitarnoj pomoći, sustavu edukacije u službama traženja, unapređenju povezivanja i komunikacije donatora i posrednika u lancu doniranja hrane te sudjelovati u radu različitih tematskih radionica.

U ime Grada Opatije skup je pozdravio zamjenik gradonačelnika dr.sc. Emil Priskić koji je istaknuo kako Gradsko društvo Crvenog križa Opatija ima iznimno dobru suradnju s lokalnom zajednicom te je sudionicima skupa poželio sve najbolje u radu, kao i ugodan boravak u Opatiji.

više od 600 paketa Crveni križ podijelio pakete i svojim korisnicima uljepšao blagdane