Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Akcija Crvenog križa

Građani su za potrebite prikupili 37.690,25 kuna

Foto: Grad Garešnica
Prikupljeni novac utrošit će se namjenski prema odluci Odbora Gradskog društva Crvenog križa, a materijalna dobra, rabljena odjeća i obuća podijelit će se građanima u potrebi četvrtkom od 16 do 18 sati.

Da građani Garešnice imaju veliko srce, pokazali su tijekom organizacije akcije "Solidarnost na djelu". Naime, Crveni križ Garešnica u suradnji s Osnovnim školama u Garešnici, Hercegovcu, Bereku, Trnovitičkom Popovcu i Velikoj Trnovitici te sa Srednjom školom Garešnica uspješno je proveo 47. sabirnu akciju "Solidarnost na djelu 2019." koja se održavala pod motom "Ne dvoji! Za drugoga izdvoji".

VELIK SRCE GRAĐANA Uručene zahvalnice i prigodni pokloni višestrukim darivateljima krvi

Kako doznajemo od ravnateljice garešničkog Crvenog križa Melite Lozine, od građana je putem ovjerenih i numeriranih lista prikupljeno ukupno 37.690,25 kuna. Iako je taj iznos tisuću kuna manji nego prošle godine u Crvenom su križu zadovoljni akcijom te zahvaljuju građanima na iskazanom dobročinstvu. Rabljena odjeća i obuća prikupljala se u Garešničkom Brestovcu u suradnji s Udrugom žena Garešnički Brestovac te u skladištu društva gdje je bilo organizirano cjelodnevno dežurstvo.

Prikupljeni novac utrošit će se namjenski prema odluci Odbora Gradskog društva Crvenog križa, a materijalna dobra, rabljena odjeća i obuća podijelit će se građanima u potrebi četvrtkom od 16 do 18 sati. Ravnateljica Lozina zahvalila je i svima koji su svojim volonterskim radom pridonijeli uspješnoj provedbi akcije.