Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Predviđeno oko pola milijuna kuna

Grad Našice kupit će radne bilježnice i zbirke za sve osnovce

Foto: Grad Našice
Gradonačelnik Miletić je ujedno i čestitao svim učenicima na uspjesima u ovoj školskoj godini i poželio im ugodan odmor ovoga ljeta, kako bi mogli s novim snagama i napunjenim baterijama krenuti u novu školsku godinu

Grad Našice i ove će godine financirati druge obrazovne materijale, a to su radne bilježnice i zbirke zadataka za sve osnovnoškolce s našičkog područja.

Grad Našice obilježava 791. rođendan, a realiziraju se brojne najavljene investicije Povijesni projekti – od obnove dvoraca Pejačević do gradnje Doma zdravlja

– Predviđeni iznos je oko pola milijuna kuna, no javna nabava koju ćemo provesti tijekom srpnja i kolovoza pokazat će točan iznos nabave radnih bilježnica, a sve kako bi naše školarce u rujnu dočekale radne bilježnice s knjigama koje ćemo osigurati u suradnji s Vladom Republike Hrvatske – najavio je gradonačelnik Josip Miletić.

Gradonačelnik se, naime, s pročelnicom gradskog Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Tomislavom Kuricek nedavno sastao s ravnateljicama osnovnih škola s područja Grada Našica.

Miletić je ujedno i čestitao svim učenicima na uspjesima u ovoj školskoj godini i poželio im ugodan odmor ovoga ljeta, kako bi mogli s novim snagama i napunjenim baterijama krenuti u novu školsku godinu. Naglasio je da će Grad, u skladu s mogućnostima, i dalje pomagati školarcima.

Ljerka Ćorković, ravnateljica Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka iz Jelisavca, zahvalila je Gradu Našicama u ime svih učenika i roditelja kojima je ovaj potez velika pomoć.

Blagdan sv. Florijana, svog zaštitnika, vatrogasci proslavili na novoj adresi Grad osigurao novi prostor za JVP Našice te nabavio opremu i vozila

– S područja Našica imamo 120 učenika u Jelisavcu i Lađanskoj, a ostali učenici su iz općine Koška koja je također najavila financiranje drugih obrazovnih materijala – zahvalila je ona.