Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Poziv za mlade obitelji

Grad Slunj će pomoći pri kupnji, uređenju, gradnji prvog doma

poticaji za poljoprivrednike u Slunju
Foto: Slunj

Grad Slunj poziva mlade obitelji da iskoriste pomoć koju im Grad nudi kako bi im olakšao osigurati stambeno pitanje. Mogu se javiti na Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Slunja za 2024. godinu koji je otvoren 12. lipnja i traje do 1. srpnja ove godine.

Javiti se mogu obitelji koje žele izgraditi stambeni objekt kojim će prvi put riješiti svoje stambeno pitanje, kupiti nekretninu na području grada Slunja, bila to obiteljska kuća ili stan, odnosno rekonstruirati ili adaptirati obiteljsku kuću. Grad Slunj će im pomoći tako što će im sufinancirati polovicu troškova u visini do 5000 eura po projektu koji prijave.

U obzir dolaze obitelji koje žive na području Slunja, a prednost imaju obitelji koje se bave poljoprivredom i imaju registriran OPG ili su upisani u Upisnik poljoprivrednika. Svi detalji ovog javnog poziva, kao i popis dokumentacije koju treba priložiti objavljeni su na internetskoj stranici Grada Slunja.

storyeditor/2024-06-28/PXL_250923_103749464.jpg Šibenik je najmanji grad s najviše UNESCO-ovih spomenika Prije 180 godina u Šibenik je uplovio prvi turistički kruzer Zelena zastava za objekt Antuntun Desetljeće eko projekata Djeca podigla zelenu zastavu na objektu Antuntun storyeditor/2024-06-24/novska_b_slager_gaming_kamp.jpg IZRADA VIDEOIGARA Ljetni gaming kamp za djecu ponovno u Novskoj u srpnju i kolovozu